Bouwkundige beveiliging

Een bouwkundige beveiliging houdt inbrekers buiten de deur. Brabant Veilig zorgt voor de juiste balans tussen veiligheid en het esthetisch karakter zodat u van uw woning of bedrijfspand geen bunker hoeft te maken. Gebruikersgemak en comfort spelen daarnaast een belangrijke rol.

Veel voorkomende inbraakmethodes:

Politie Keurmerk Veilig Wonen

Preventie adviseur Brabant Veilig

Politie Keurmerk Veilig Wonen: met een keurmerk weet u dat u kwaliteitsproducten krijgt.

Zowel de sloten als de montage ervan. Maar ook de Politie Keurmerk Veilig Wonen experts van Brabant Veilig zelf staan voor kwaliteit.

Een beveiligingsbedrijf wordt niet zomaar een erkend PKVW-bedrijf. Ook hier zijn eisen voor. Dit valt allemaal onder het keurmerk. Neem een kijkje op de website van Politie Keurmerk Veilig Wonen voor meer informatie

Politie-keurmerk-veilig-wonen-brabant-veilig

De voordelen van een beveiligde woning volgens het Politiekeurmerk:

 

  • De kans op een geslaagde inbraak is tot wel 95% minder
  • De complete beveiliging van uw huis wordt nagelopen, ook brandveiligheid met rookmelders en verlichting in en om uw huis
  • Korting op uw inboedelverzekering bij meerdere verzekeraars
  • Een betrouwbaar en erkend PKVW-expert komt bij u thuis
  • Uw woning wordt voorzien van PKVW preventie stickers

Hang- en sluitwerk

Hang- en sluitwerk uw visitekaartje!

Met het juiste hang- en sluitwerk (sloten, deurbeslag en cilinders) geeft u uw visitekaartje af aan de buitenwereld qua beveiliging.

Kwaadwillende personen maken een inschatting hoe lang ze bezig zullen zijn voordat ze uw woning of bedrijfspand kunnen betreden. Hoe langer de inbraakpoging nodig heeft, des te groter de kans dat deze gestaakt wordt.

Criminelen komen met steeds zwaarder geschut om succesvol te zijn. Dat vraagt om zwaardere maatregelen in de vorm van extra zware sloten en cilinders.

gecertificeerde sleutel aanvragen

Inbraakpreventie

Wanneer uw woning is voorzien van de juiste sloten, cilinders en veiligheidsbeslag (inbraakwerendheid) komt uw woning in aanmerking voor het predicaat “Veilige Woning” en wordt uw pand voorzien van Brabant Veilig preventie stickers en/of een Preventie Schild.

Brabant Veilig Bordje 200x150 CERTIFICAAT v3.1

Wat betekent het SKG keurmerk?

Als een product aan de eisen voldoet, krijgt het een classificatie in sterren. Het aantal sterren geeft de inbraakwerendheid van het product aan. Er zijn drie verschillende classificaties:

  • 1 SKG ster: standaard inbraakwerend
  • 2 SKG sterren: zwaar, 3 minuten zelfstandig inbraakwerend
  • 3 SKG sterren: extra zwaar, 5 minuten zelfstandig inbraakwerend

Inbraakpreventie advies

Woonveilig scan

Wilt u professioneel en vrijblijvend advies op maat waarbij onze Brabant Veilig Politie Keurmerk Adviseur uw woning, van binnen en buiten, op veiligheid controleert en u adviseert over te nemen anti-inbraakmaatregelen?

inbraakpreventie-advies-brabant-veilig