Hoe veilig is uw woning? Doe de gratis Woonveilig Scan!

Elke woning heeft zijn zwakke plekken en inbrekers hebben daar een oog voor. Wilt u een inbraak voorkomen en uw huis veilig maken? Start met de gratis Politiekeurmerk Woonveilig Scan van Brabant Veilig!

De voordelen

  • Direct inzicht in de verbeterpunten van uw woning
  • Officieel rapport van een gecertificeerd adviseur
  • Een concreet advies over de aanpak van de verbeterpunten
  • Snel een veiliger huis
  • Ondersteuning door een professional in de buurt

Wat houdt de scan in?

De Politiekeurmerk Woonveilig scan is een gratis en vrijblijvend rapport waarbij alle gevelelementen (ramen/deuren) en ruimtes worden beoordeeld op inbraakveiligheid. In een rapport wordt de beoordeling per ruimte beschreven en voorzien van een motivatie (risico-beschrijving) en een concrete omschrijving van de verbeterpunten.

Vraag nu Woonveilig Scan aan
Sleutel bij maken PKVW keurmerk

Wie voert de gratis woonveilig scan uit?

De Woonveilig Scan wordt uitgevoerd door een PKVW-gecertificeerd preventieadviseur van Brabant Veilig. PKVW staat voor Politie Keurmerk Veilig Wonen. Dit keurmerk wordt officieel uitgegeven door het landelijke Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (het CCV). De adviseurs van Brabant Veilig zijn door het CCV geautoriseerd om Politie Keurmerk Veilig Wonen advies uit te mogen brengen aan de hand van een jaarlijkse opleiding en bewijs van betrouwbaarheid.

Waarom is de woonveilig scan gratis?

Brabant Veilig werkt nauw samen met politie en overheid en gunt iedereen een veilig woonhuis. Daarnaast is scan is geheel gratis, zodat de bewoners zich niet verplicht moeten voelen iets bij Brabant Veilig af te nemen. Brabant Veilig disconteert geen bedragen bij een opdracht. Gratis is dus ook echt gratis.

Wat is de volgende stap na de scan?

De gratis Woonveilig Scan levert een rapport op met daarin aanbevelingen om uw woning veiliger te maken. U bepaalt zelf de vervolgstappen:

  1. Alleen de verbeteringen die het grootste risico vormen voert u door.
  2. U voert alleen de verbeteringen door op basis van de minimale richtlijnen van Brabant Veilig. Als u deze aanpassingen heeft doorgevoerd, ontvangt u een officieel certificaat en een gratis her-inspectie na 5 jaar. Tevens ontvangt u preventieborden en stickers die u zichtbaar aan de buitenzijde van uw woning kunt tonen.
  3. U gaat alle verbeteringen doorvoeren conform het Politie Keurmerk Veilig Wonen. Zo bent u optimaal beveiligd tegen inbraken, en krijgt u bovendien hierdoor gemiddeld 10% korting op de inboedelverzekering bij uw verzekeraar. Ook ontvangt u een officieel certificaat en een gratis her-inspectie na 5 jaar. Daarnaast ontvangt u preventieborden en stickers die u zichtbaar aan de buitenzijde van uw woning kunt tonen.
Vraag nu de Gratis Woonveilig Scan aan
Wilt u weten of uw woning inbraakproof is of aan verbetering toe is? Vul dat onderstaande formulier in en plan een afspraak in voor de gratis en vrijblijvende Politiekeurmerk Woonveilig Scan. We bellen u dan op om een afspraak in te plannen.
https://www.brabantveilig.nl/privacyverklaring/
Contactgegevens

De Pinckart 54
5674 CC Nuenen

 

KvK-nummer 64992071
ND-nummer 5465

 

T 040 – 7 820 240
E info@brabantveilig.nl
I www.brabantveilig.nl

Contact met Brabant Veilig