Drie soorten beveiliging

Er zijn verschillende soorten beveiliging en daarmee leveren wij rust, zorgeloosheid en vrijheid. En daar hebben wij uiteraard onze middelen voor. Wij hebben onze dienstverlening voor het overzicht onderverdeeld naar Bouwkundige beveiliging, Elektronische beveiliging en Buurtpreventie. Maak kennis met ons idee van veiligheid. Wil je meer weten bel of mail ons dan nu!

Solide bouwkundige beveiliging

Met bouwkundige beveiliging bedoelen wij sloten, hang- en sluitwerk en dergelijke. Zaken die inbrekers direct afremmen. Voor ons is daarbij de kwaliteit van de materialen belangrijk. En wij zoeken ook altijd naar de juiste balans tussen veiligheid en esthetiek. Je woning moet geen bunker worden. Daarom zijn ook jouw gebruiksgemak en comfort voor ons van enorm belang.

Meer weten?

Wil je meer weten over onze bouwkundige beveiliging? Bel naar 040-782 0240 of stuur een e-mail naar info@brabantveilig.nl. Op deze pagina gaan wij dieper in op deze materie.

Alerte Elektronische beveiliging

Elektronische beveiliging waarschuwt niet alleen jouw en je huisbewoners, maar ook de eventuele inbreker. Je kunt bijvoorbeeld ook op afstand inschatten wat de juiste actie. Zo kun je bij het signaleren van een ongewenste situatie hulpdiensten of waarschuwingspersonen worden aangestuurd. Beveiliging is kennis is actie.

Meer weten?

Wil je meer weten over onze hoe wij jouw huis bewaken? Bel naar 040-782 0240 of stuur een e-mail naar info@brabantveilig.nl. Op deze pagina gaan wij dieper in op onze visie op elektronisch beveiligen.

Goedgeorganiseerde wijkpreventie

Wil jij je wijk en dus je huis nog veiliger maken? Dan is wijkpreventie een effectieve methode. Organiseer een groep wijkbewoners. Draag samen bij aan de rust en de prettige leefbaarheid in je straat en wijk. Daar helpen wij je graag bij. Samen met gemeente, politie en Brabant Veilig als gecertificeerde organisatie kun je vakkundig aanwezig zijn in je wijk. De praktijk toont uitstekende resultaten.

Meer weten?

Wil je meer weten over onze het opzetten van wijkpreventie? Bel naar 040-782 0240 of stuur een e-mail naar info@brabantveilig.nl. Op deze pagina gaan wij dieper in op onze visie over buurtpreventie en leegstandbeheer.