Elektronische beveiliging

Elektronische beveiliging helpt bij het waarschuwen van bewoners en ongenodigde gast of om op afstand een inschatting te maken wat er gaande is. Bij het signaleren van gevaar kunnen hulpdiensten of waarschuwingspersonen worden aangestuurd. Factor tijd is dus belangrijk bij calamiteiten. Elektronische beveiliging ondersteunt hierin.

All-in alarmsystemen

installateur elektronische beveiliging
 • Expertise en jarenlange ervaring
  Stelt ons in staat een krachtige invulling te geven ten aanzien van een veilige woonomgeving.
 • Alarmsystemen als pakketten voor u samengesteld
  Daarnaast werkt Woonhuis Beveilig Brabant samen met wereldmarktleider Securitas voor uw regionale meldkamer en uw alarmopvolging.
 • Onderscheidend van alle andere aanbieders
  Wij geven u de mogelijkheid om het alarmsysteem eerst op proef te gebruiken! U koopt dus niets maar u gaat het eerst proberen.
 • Veiligheid door samenwerking
  Brabant Veilig werkt samen met onder andere wereldmarktleider Securitas voor uw regionale meldkamer en uw alarmopvolging.

All-in alarmsystemen van Brabant Veilig

We bespreken graag met u de mogelijkheden van ons all-in pakket en service. Neem via onderstaande formulier contact op met onze adviseur, we helpen u graag verder!

All-in Elektronische Beveiliging pakket Brabant Veilig
All-in Service Elektronische Beveiliging Brabant Veilig

Elektronische Beveiliging: Alarm- en camerasystemen

 • Inbraakbeveiliging
  Het alarm detecteert ongewenste personen of andere gevaren zoals: rook, wateroverlast, glasbreuk en paniek. Afhankelijk van uw wensen en eisen kunnen deze meldingen worden doorgezet naar onze meldkamer en bewakingsdienst. De Brabant Veilig-app maakt het voor u mogelijk om op afstand uw alarm te bedienen en te beheren.
 • Brandbeveiliging
  Betrouwbare brandmeldinstallaties geven een gevoel van veiligheid en bieden op het juiste moment bescherming. Net zo belangrijk als de betrouwbaarheid en effectiviteit, is de keuze voor het juiste systeem. Brabant Veilig ondersteunt en informeert u graag over de mogelijkheden.
 • Camerabeveiliging
  Wilt u achteraf of real-time zien wat er gaande is? Dan is camerabeveiliging een primaoplossing.
  U kunt zelfs een bericht ontvangen op uw mobiel wanneer er iemand u terrein betreed, zodat er gelijk actie kan worden ondernomen.
 • Toegangscontrole
  Wanneer u het beheer van toegang tot bepaalde ruimtes zelf wilt kunnen regelen. De software van systemen maakt het mogelijk om, zelfs op afstand, autorisatie te verlenen aan de hand van bloktijden of aan de hand van de status van het in- of uitgeschakelde beveiligingssysteem. Tevens zijn er mogelijkheden tot het koppelen van deur videosysteem (intercom).

Meldkamer en alarmcentrale

Meldkamer

De meldkamer is het kloppend hart van onze surveillance en uw alarmsysteem. Ze verifieert de alarmmeldingen die via uw alarm binnen komen door vooraf aangegeven waarschuwingspersonen te bellen of de surveillance aan te sturen.

De meldkamer neemt 24 uur per dag en 7 dagen per week meldingen van u of uw alarmsysteem en stuurt eventueel bewakers naar uw woning of bedrijf. De bemanning van een meldkamer bestaat uit speciaal opgeleide centralisten die in ploegendiensten werken.

Onze meldkamer is uitgerust met geavanceerde technologieën. Door middel van gespecialiseerde computersystemen kan de centralist snel grote hoeveelheden gedetailleerde informatie oproepen, zoals de posities en beschikbaarheid van onze bewakingswagens. Daarnaast ziet de centralist de meldingen en de locatie in uw huis of bedrijfspand waar iets of iemand gedetecteerd is op zijn scherm. Op basis van deze informatie en de afgesproken procedure wordt de beveiliging opgevolgd.

Meldkamer securitas Elektronische Beveiliging

Alarmopvolging / Surveillance / Bewaking

Binnen uw veiligheidsoplossing is adequate opvolging bij incidenten of calamiteiten essentieel. Snelheid en kwaliteit in informatievoorziening zijn hierbij belangrijke factoren.

Brabant Veilig werkt samen met een wereldspeler op het gebied van mobiele surveillance. Het surveillance-team heeft een fijnmazig netwerk binnen Brabant en zet de nieuwste technologieën in waarmee we de snelheid en effectiviteit van onze dienstverlening vergroten. Denk hierbij aan volautomatische processen die de reactietijd van de melding tot de start van de opvolging tot een minimum beperken.

 • Alarmopvolging en verificatie door mobiele surveillant: De surveillant komt direct naar u toe wanneer zij de oproep vanuit de meldkamer hebben ontvangen. De bewakers verifiëren het alarm. Indien nodig nemen zij direct maatregelen ter beperking of voorkoming van gevolgschade.
 • Openings- en sluitrondes alsmede brandcontrole rondes, zeven dagen per week, op de meest uiteenlopende tijdstippen.