Elektronica, inbrekers nachtmerrie: Elektronische beveiliging

In het voorkomen van een inbraak is elektronische beveiliging cruciaal. Bewoners worden gewaarschuwd, maar inbrekers ook. Ben je niet thuis, dan kun je beter inschatten wat er loos is. En dreigt er gevaar, dan komen hulpdiensten in actie. Ook hier is de factor tijd dus essentieel. Brabant Veilig ondersteunt en adviseert je graag over elektronische beveiliging en haar praktische all-in pakketten.

En all-in mag je rustig letterlijk nemen, want met de expertise en ervaring van Brabant Veilig krijg je maatwerk. En anders dan bij andere beveiligers krijg je ons systeem eerst op proef. Je koopt niets. De hechte samenwerking met G4S – jouw regionale meldkamer en alarmopvolging – maakt het verhaal compleet.

ALL IN alarmsystemen

installateur elektronische beveiliging
 • Expertise en jarenlange ervaring
  Stelt ons in staat een krachtige invulling te geven ten aanzien van een veilige woonomgeving.
 • Alarmsystemen als pakketten voor je samengesteld
  Daarnaast werkt Brabant Veilig samen met G4S voor jouw regionale meldkamer en uw alarmopvolging.
 • Onderscheidend van alle andere aanbieders
  Wij geven je de mogelijkheid om het alarmsysteem eerst op proef te gebruiken! Je koopt dus niets maar je gaat het eerst proberen.
 • Veiligheid door samenwerking
  Brabant Veilig werkt samen met onder andere G4S voor jouw regionale meldkamer en jouw alarmopvolging.

We bespreken graag de mogelijkheden van ons all-in pakket en service. Neem via het contactformulier contact op met onze adviseur, we helpen je graag verder!

ALL IN abonnement en alarmopvolging

De ogen en oren van je huis: alarm- en camerasystemen

 • Inbraakbeveiliging
  Dit systeem ziet onbevoegde bezoekers of ander gevaar zoals: rook, wateroverlast, glasbreuk of paniek. Als je dat wenst sturen we de signalen door naar onze meldkamer en bewakingsdienst. Via onze Brabant Veilig-app heb je bovendien op afstand zicht op de situatie.
 • Brandbeveiliging
  Bij brand zijn betrouwbare melders goud waard. Letterlijk en figuurlijk. Maar dan moet je wel het juiste systeem kiezen. Brabant Veilig helpt je graag en vakkundig bij die keuze.
 • Camerabeveiliging
  Wil je direct of misschien achteraf zien wat er thuis gebeurt, dan is camerabeveiliging de oplossing. Via je mobiel kun je zelfs direct actie ondernemen bij verdachte omstandigheden.
 • Toegangscontrole
  Wil je zelf de toegang tot ruimtes in je huis in de hand houden? Dan kan dat eenvoudig met bloktijden of de status van het beveiligingssysteem. Ook kun je het deur videosysteem (intercom) koppelen. Jij bepaalt immers wie er binnenkomt.

Meldkamer en alarmcentrale

Meldkamer

De meldkamer is het hart van jouw alarmsysteem. De professionals die daar zitten schakelen immers op jouw alarmmeldingen. Dit zijn stuk voor stuk goed opgeleide centralisten die in ploegendienst werken. Zij sturen adequaat surveillance, bewakers en waarschuwingspersonen aan. De vakkundigheid en alertheid van deze mensen staan 24/7 ter beschikking van jouw rust.

Werk in de meldkamer is mensenwerk, maar dan wel ondersteund door de nieuwste technologie. Via slimme computersystemen beschikt de centralist over heel veel informatie. Waar gaat het alarm af? Waar op de locatie wordt iemand gedetecteerd? Wie moet er gewaarschuwd worden? Waar zijn bewakingswagens? Wat is de afgesproken procedure? Met al die data is razendsnelle actie mogelijk.

alarmcentrale G4S

Alarmopvolging / Surveillance / Bewaking

Handelingssnelheid is cruciaal

In jouw alarmketen is opvolging van een alarmsignaal essentieel. Als er niet direct gehandeld wordt, zijn camera’s en sensoren slechts sier. Terwijl dat jammer genoeg nog wel vaak het geval is. Brabant Veilig werkt hecht samen met G4S, een solide partner en wereldspeler in mobiele surveillance. Hun fijnmazige netwerk van surveillanceteams gestuurd door volautomatische high tech informatiesystemen beperken de reactietijd tot het minimum. Ook hier is tijd de allesbepalende factor in jouw veiligheidsbeleving.

Welke reactie mag je verwachten?

De basis van de partnerschap met G4S is vertrouwen. Als dat wij beloven dat er direct een reactie van een mobiele surveillant komt, dan gebeurt dat ook. Snel en effectief. Zij verifiëren het alarm en nemen daaropvolgend actie om vervolgschade te voorkomen of te beperken. Maar ook de reguliere openings- en sluitingsrondes en brandcontrolerondes worden 7 dagen per week op uiteenlopende tijdstippen uitgevoerd.

Bel of mail ons direct over elektronische beveiliging

De elektronische beveiliging van jouw huis is ons vak. Dat doen we met passie, een heleboel kennis en geavanceerde techniek. Maar we zoeken ook in samenwerking naar maatwerk. Wil jij uiteindelijk ook dat veilige gevoel voor een aangename prijs? Bel ons via 040-782 02 40 of stuur een e-mail naar info@brabantveilig.nl, we staan altijd vrijblijvend klaar om je te adviseren over de juiste veiligheidsstappen. Je kunt ook ons contactformulier invullen.