Schrik inbrekers af! Doe de GRATIS politiekeurmerk woonveiligscan!

Je kunt je huis onaantrekkelijk maken voor inbrekers. Hoe? Dat vertelt je de gratis PKVW (PolitieKeurmerk Veilig Wonen) Woonveiligscan. Je belangrijkste stap naar een heerlijk thuisgevoel.

De voordelen

  • Je hebt direct inzicht in de verbeterpunten van je woning!
  • Je krijgt een officieel verslag van een gecertificeerd adviseur!
  • Je hebt een concreet advies over de aanpak van verbeterpunten!
  • Je hebt snel een veiliger thuis!
  • Je hebt een professionele oplossing bij de hand!

Wat houdt de scan in?

De Politiekeurmerk WoonveiligScan legt de zwakke plekken van jouw woning bloot. Wij onderzoeken de inbraakgevoeligheid van ramen, deuren en ruimtes. Een solide – nogmaals gratis en geheel vrijblijvend – verslag beschrijft de veiligheid van jouw huis. Gemotiveerd per ruimte en met praktische verbeterpunten. Nuttige kennis waar je direct mee aan de slag kunt.

Sleutel bij maken PKVW keurmerk

3 veilige stappen

Wie haal je in huis voor de woonveilig scan?

Onze eigen gecertificeerde Politie Keurmerk Veilig Wonen (PKVW)-preventieadviseurs voeren de gratis Scan uit. Dat is een mond vol, maar dat staat ook ergens voor. Dit keurmerk wordt verstrekt door het landelijke Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid het CCV. Daaraan gekoppeld zit een jaarlijkse opleiding en een bewijs van betrouwbaarheid. Bewijs dat Brabant Veilig elke dag levert.

Jouw volgende stap naar fijn wonen.

Wij gunnen jou en je gezin een geborgen woning waar jullie fijn leven. Dat is onze missie en daarin gaan wij ver. Daarom is de Scan ook gratis. Er is geen aankoopverplichting bij Brabant Veilig. Gratis is echt 100% gratis. Bovendien bepaal jij zelf de vervolgstappen.

Wat is de volgende stap na de scan?

  • Wil je alleen de grootste risico’s afdekken met verbeteringen. Prima! Maar je kunt ook een stap verder gaan. Voer je onze minimale richtlijnen uit dan krijg je een officieel certificaat en een gratis her-inspectie na 5 jaar. Om de veilige status van je huis zichtbaar te maken, bieden wij je ook preventieborden en stickers.
  • Voer je àlle geadviseerde PKVW-verbeteringen door dan ontvang je naast het certificaat, de 5-jarige her-inspectie en preventieborden ook nog 10% korting op je inboedelverzekering. Lucratief en veilig! Wil je alles weten over de WoonveiligScan en wat dat betekent in jouw situatie, bel of mail ons. Want dat is de kortste weg naar alle antwoorden.
Vraag nu de Gratis Woonveilig Scan aan
Wil je weten of jouw woning inbraakproof is of aan verbetering toe is? Vul dan onderstaande formulier in en plan een afspraak in voor de gratis en vrijblijvende Politiekeurmerk Woonveilig Scan. We bellen je dan op om een afspraak in te plannen.
https://www.brabantveilig.nl/privacyverklaring/
Contactgegevens

De Pinckart 54
5674 CC Nuenen

 

KvK-nummer 64992071
ND-nummer 5465

 

T 040 – 7 820 240
E info@brabantveilig.nl
I www.brabantveilig.nl

Contact met Brabant Veilig