Veiligheid door samenwerking

Politie Keurmerk Woonveilig Scan

Wilt u weten hoe veilig u woont? Brabant Veilig checkt uw woning volgens de normering PKVW. U ontvangt een uitgewerkt rapport. Dit doen wij gratis en vrijblijvend!

Wij zijn Brabant Veilig

Wie zijn we en wat doen we?

Als maatschappelijk betrokken coöperatie ondersteunt Brabant Veilig u als bewoner, uw woonwijk en uw gemeente om het beoogde doel te bereiken door het verstrekken van advies en de uitvoering hiervan. Dit doet Brabant Veilig met een team van specialisten en partners.
Dit alles onder de slogan: Veiligheid door samenwerking.

Soorten Beveiliging

null

Bouwkundige Beveiliging

Een bouwkundige beveiliging houdt inbrekers buiten de deur. Brabant Veilig zorgt voor de juiste balans tussen veiligheid en het esthetisch karakter zodat u van uw woning of bedrijfspand geen bunker hoeft te maken. Gebruikersgemak en comfort spelen daarnaast een belangrijke rol.

null

Elektronische Beveiliging

Elektronische beveiliging helpt bij het waarschuwen van bewoners en ongenodigde gast of om op afstand een inschatting te maken wat er gaande is. Bij het signaleren van gevaar kunnen hulpdiensten of waarschuwingspersonen worden aangestuurd.

null

Wijkpreventie

Wijkpreventie is een groep van bewoners die zich organiseren om samen een bijdrage te leveren aan veiligheid en leefbaarheid in de buurt. Dit doen ze door inzet van de buurtbewoners zelf in goede samenwerking met partners als de gemeente, de politie en Brabant Veilig als gecertificeerde organisatie.

Wat klanten vertellen over Brabant Veilig

 • Inmiddels al een aantal jaar camera beveiliging en de juiste adviezen en ondersteuning.
  Professioneel en correct, wat wil je nog meer?
  Aanrader!
  Bas Gartz
  Bas Gartz
  1680635592
  deskundig advies bij de beveilig en accurate opvolging bij problemen op te lossen
  T P
  T P
  1678781415
  Heel fijn geholpen bij het beveiligen van onze winkel kinderboekwinkel de Boekenberg in Eindhoven! Er werd met ons meegedacht, echt super.
  Jozefien Leest
  Jozefien Leest
  1658315208
  Heel fijn geholpen bij het beveiligen van onze winkel Kinderboekwinkel de Boekenberg! Er werd met ons meegedacht, echt super.
  Joze Fien
  Joze Fien
  1658314986
  Een goed advies is goud waardSoms heb je een beetje geluk nodig met de keuze van je zakelijke partners. Met Brabant Veilig hadden we dat geluk. Vandenberg ID is een fotografiebedrijf en een producent van ID-cards. We hebben één tak voor schoolfotografie en één voor de zakelijke markt. Onlangs bleek dat wij een zogenoemd borgcertificaat voor de inboedelverzekering nodig hadden om de risico’s voor die goederen te dekken. De eerste offerte die wij bij een beveiliger aangevraagd hadden, was dermate hoog dat wij op zoek gingen naar een tweede partij. Via-via kwamen wij terecht bij Brabant Veilig.Simpele, doeltreffende oplossingMet Michiel Schumm van Brabant Veilig komt er een beveiliger binnen, niet alleen qua uiterlijk maar ook qua kennis. Hij was over het algemeen lovend over onze beveiliging en hij had bovendien een even simpele als doeltreffende oplossing voor onze vraag omtrent het borgcertificaat. Je hoeft namelijk niet je hele pand te beveiligen op het risiconiveau van waardevolle spullen. Vervolgens heeft Michiel ons begeleid in het traject met de verzekeringsmaatschappij. Het resultaat: we hoeven geen dure extra beveiliging aan te schaffen en we werken prettig door met een veilig, beschermd gevoel.Het complete plaatjeBrabant Veilig heeft niet alleen onze primaire vraag beantwoord, Michiel is iemand die verder kijkt. Hij ziet het hele beveiligingsplaatje. Er ligt een aantrekkelijk alternatief voor de controle van de brandblusmiddelen, bedrijfshulpverlening en ook voor de meldkamer en de opvolging van ons alarmsysteem. Kortom, het is een verademing om te werken met iemand die betrokken advies geeft. Een adviseur met oog voor de klant en passie voor zijn vak. Vandaar ons enthousiasme en deze positieve reactie.
  Top Service zeer professioneel en betrokken wij raden iedereen aan om met deze bedrijf in zee gaan Brabant Veillig. Wij zijn Super blij
  gsm gsmgsm
  gsm gsmgsm
  1650978935
  Deskundig advies en professioneel geholpen.Zeer betrokken en 5 steren zeker verdient.Jaren lang klant geweest bij een anderbeveiligingsbedrijf. Helaas vertrouwde ik er op dat ik goed zat, maar helaas niet. Ik ben toen in contact gekomen met Michiel. Ik ben na een goed gesprek met Michiel overgestapt naar Brabant Veilig. Ik ben enorm blij dat ik dit gedaan heb, omdat ik er qua opties en service op voor uit ben gegaan. Bij deze raad ik iedereen aan om niet te twijfelen aan Brabant Veilig. 10 verdiende punten! De nieuwe filialen zullen ook daar Brabant Veilig beveiligd worden. Dank jullie wel!
  Massmww Massmww
  Massmww Massmww
  1650978419
  Super goed geholpen, een aanrader. Deskundig advies en de heren weten wat ze doen.
  Mat Trix
  Mat Trix
  1650976582
  Integer bedrijf, heldere afspraken, vakmensen. Kan zeker aanbevelen
  Robbert Janssen
  Robbert Janssen
  1643730782
  Brabant Veilig heeft zeer snel op basis van onze behoefte een adequaat beveiligingssysteem geleverd. Ze geven daarnaast deskundig en passend advies. Waardoor we nu weer een veilig thuis-gevoel hebben! Rust voor de family.
  Michiel, Anouk en Dennis hebben hart voor hun zaak, hart voor veiligheid én hart voor het veiligheidsgevoel van mensen. En ze begrijpen hoe belangrijk het is om je veilig te voelen in je huis! En daarvoor passen ze hun eigen agenda last minute aan. Gewoon TOP!
  Joyce Kersten
  Joyce Kersten
  1642633870
  Geweldige service! Buitengesloten met de sleutels binnen in het slot en snel bevrijd door Brabant Veilig. Heel veel dank weer!
  Hessel Ruijgh
  Hessel Ruijgh
  1634808331
  Vorige week werden we gebeld door BrabantVeilig. Onderhoudsgesprek. Of we nog tevreden waren en of er nog aanvullende wensen waren. Prima gesprek. Nog een extra afstandsbediening besteld die vrijwel direct is bezorgd. Bevestiging van ontvangst telefonisch doorgegeven. Namen niet op maar werden binnen 3 minuten teruggebeld door een dame die op weg was naar het stadhuis voor haar huwelijksbevestiging. Kijk, dat noem ik nu nog eens service! Tijdje terug dachten we met een probleempje te zitten. Gebeld en meteen daarna bezoek ontvangen. Bleek geen issue te zijn maar toch fijn dat ze zo snel reageerden en niet moeilijk deden dat ze eigenlijk voor niets waren gekomen. Kortom, super tevreden met BrabantVeilig.
  Arie Saanen
  Arie Saanen
  1632499524
  Alles netjes vervangen en meegedacht.
  Heel erg tevreden!
  Zeer goede informatie vooraf, goed en helder verhaal waarbij goed geluisterd is naar onze behoeftes. Verder een goede aanbieding (prijs/kwaliteit). Alles altijd conform afspraak geinstalleerd. Verder zeer tevreden over de snelle en goede after-sales service. Al met al een echte aanrader en geen moment spijt gehad.
  Goede service. Goed degelijk advies.
  Alles prima geregeld
  Heb aanbevelingen voor
  optimalisaties!
  Jac Van Rooy
  Jac Van Rooy
  1625834670
  Vriendelijke service, snel en goed geregeld en een goede prijs.
  Denise Beekman
  Denise Beekman
  1616167176
  Ik ben al 7 jaar goed geholpen. Is er een storing wordt deze correct en snel afgewerkt.
  Ook bij mijn aanpassing jl ben ik weer geweldig geholpen
  Enkele maanden geleden heeft Michel bij ons in Maarheeze de woonveiligscan uitgevoerd en op basis daarvan hebben we alle cilinders in ons huis vervangen door Brabant Veilig cilinders met SKG logo, veiligheidsbeslag en veilige kierstandhouders. Na een bezoek bij Brabant Veilig in Nuenen heeft Dennis bij ons ook een compleet alarmsysteem in combinatie met beveiligingscamera’s en harddiskrecorder geïnstalleerd. Wij zijn zeer tevreden met de installatie door deze zeer terzake kundige vakmannen. Zeker een aanrader!
  Vandaag nieuwe sloten geplaatst door Michiel Schumm! Vanaf het 1e telefoongesprek t/m het plaatsen vandaag erg tevreden over het contact met alle collega’s van Brabant Veilig.Bedankt voor de snelle service!
  Vandaag nieuwe sloten geplaatst door Michiel Schumm! Vanaf het 1e telefoongesprek t/m het plaatsen vandaag erg tevreden over het contact met alle collega’s van Brabant Veilig.
  Bedankt voor de snelle service!
  Door Brabant Veilig sloten laten vervangen en alarm laten plaatsen. Goed advies, service en uitvoering! Afspraken worden stipt nagekomen. Een aanrader!
  Jeroen Beelen
  Jeroen Beelen
  1612263629
  Enkele maanden geleden heeft Brabant Veilig bij ons sloten vervangen en alarm aangelegd. Over zowel het advies als uitvoering van het werk ben ik erg tevreden. Het alarm werkt top en gemakkelijk te bedienen met de app. En daarbij goede service van Michiel en Dennis!
  Kortom, alles top!
  Jeroen Beelen
  Jeroen Beelen
  1612263185
  Prima bedrijf, goede service. Alles op tijd in orde volgens afspraak. Alles functioneert ook goed.
  John Jagerszky
  John Jagerszky
  1608641555
  Prima bedrijf, goede service. Alles op tijd in orde volgens afspraak. Alles functioneert ook goed.
  Een jaar geleden door Brabant Veilig ons huis laten beveiligen. de deurklink van de achterdeur zat een beetje los. Michel kwam met de buurman even.langs om.hem e.e.a. te laten zien. hij zag de loszittende klink. Vandaag heeft hij de klink gratis vervangen. Super service van Brabant Veilig. Michel en het team van Brabant Veilig heel erg bedankt.
  Fred Goverde
  Ellen Goverde
  Ellen Goverde
  1605617626
  Gelukkig is dit nog zo’n bedrijf waar je van op aan kunt. Maar die bovendien maatwerk en kwaliteit leveren. Daarnaast is het ook een bedrijf wat communicatief mij aanspreekt, dus de taal spreken die bij mij past. Het imago van hun branche wordt jammer genoeg door enkelen verziekt en dus is betrouwbaarheid datgene wat bij hun de boventoon voert. Mijn dank aan hun en graag doe ik weer een beroep op Brabant Veilig wanneer dit nodig zou zijn.
  Harry Smulders
  Harry Smulders
  1598972453
  Tijdens onze vakantie helaas bestolen van onder andere onze huissleutels en portefeuille met daarin ons adres, PANIEK!Echter binnen 2 dagen al de sloten bij ons thuis vervangen! en dat terwijl wij nog niet eens thuis waren.Wat een geweldig snelle reactie en blijk van meedenken!Als ik me niet vergis is Michiel zelfs een dag later vertrokken naar zijn vakantiebestemming om ons te kunnen helpen. Dat is pas service!!
  Ilja Linnemans
  Ilja Linnemans
  1598385781
  Tijdens onze vakantie helaas bestolen van onder andere onze huissleutels en portefeuille met daarin ons adres, PANIEK!
  Echter binnen 2 dagen al de sloten bij ons thuis vervangen! en dat terwijl wij nog niet eens thuis waren.
  Wat een geweldig snelle reactie en blijk van meedenken!
  Als ik me niet vergis is Michiel zelfs een dag later vertrokken naar zijn vakantiebestemming om ons te kunnen helpen. Dat is pas service!!
  Peter Linnemans
  Peter Linnemans
  1598385270
  Persoonlijk contact is zeer goed en een hele duidelijke goede uitleg. komt zeer professioneel over, echt top. Daarnaast er vrijwel direct een vertrouwensband. Alles wordt precies zoals afgesproken en zeer netjes afgewerkt.
  Jan Arts
  Jan Arts
  1594216494
  Bij een acuut opgetreden probleem reageerde Brabant Veilig razendsnel. Door een vervelend voorval moest ik in mijn woning alle cilinders vervangen. Brabant Veilig zorgde dat dit binnen 2 dagen kon gebeuren. Gewedlig snelle reactie en actie. Gewoon klasse !!
  Michel Naninck
  Michel Naninck
  1594034772
  Zeer nette communicatie en snel gereageerd. Erg blij met ons certificaat.
  Zeer nette communicatie en snel gereageerd. Erg blij met ons certificaat.
  Joey Marcin
  Joey Marcin
  1593516609
  Frans Portz
  Frans Portz
  1591980574
  Brabant veilig heeft bij ons de beveiliging van het huis goed aangepakt. Michiel heeft goed advies gegeven en luistert goed naar je wensen.Brabant Veilig is een net bedrijf en service staat hoog in het vaandel. Ik beveel ze dan ook zeker aan bij vrienden/kennissen/familie.
  Dominique Staal
  Dominique Staal
  1590220868
  Mijn moeder had dringend een nieuw alarmsysteem nodig. De mensen van Brabant Veilig snapten gelukkig meteen de situatie, ze hebben snel gehandeld en alles super geïnstalleerd. Ze zijn erg betrokken en altijd te bereiken. Ze regelen alles snel als je iets wil aanpassen. Ze zijn heel persoonlijk en hebben geen slechte verkooppraatjes. Wij zijn heel blij dat we hebben gekozen voor Brabant Veilig.
  Vandaag nieuwe sloten geplaatst door Michiel Schumm in ons nieuwe huis.
  Vakwerk en klantenservice op en top.
  Denkt mee met de klant. Een aanrader... dank je wel
  Maggie Janssen
  Maggie Janssen
  1584380561
  Onlangs ons huis laten beveiligen door Brabant Veilig.
  Brabant Veilig is een zeer deskundig bedrijf met prettige medewerkers die hun vak begrijpen en dit ook op professionele manier uitdragen. Wij bevelen hun dan ook zeker aan!!
  Al een tijdje dachten we na over het beveiligen van ons huis. Maar welk bedrijf laat je dat doen? Dat moet natuurlijk een professioneel maar vooral ook een betrouwbaar bedrijf zijn … en dat hebben we gevonden in Brabant Veilig!Op ons verzoek heeft Michiel ons uitvoerig voorgelicht over de mogelijkheden zodat we een weloverwogen keuze konden maken op basis van zijn professioneel advies. Dennis heeft daarop gezorgd voor een keurige en snelle installatie van het alarmsysteem; bovendien heeft hij prima uitleg gegeven over de bediening van het systeem. Ook gaf hij aan dat we direct telefonisch contact konden opnemen bij vragen of problemen.De service is echt geweldig. Bij Brabant Veilig houdt het zeker niet op na het installeren. Na enkele weken worden de eerste ervaringen al door Anouk opgevraagd.Kortom… betrouwbaar team, goed advies, keurige installatie, korte lijntjes en prima nazorg! Wat wil je nog meer?Familie Sak-van Gils -Maarheeze
  Truus Sak
  Truus Sak
  1570885095
  Super goede service, goed bereikbaar en men luistert naar de wensen van de klant. Ze informeerden ons deskundig en verkopen degelijk materiaal. Camera opstellingen worden vooraf getest zodat ze weten wat de prestaties zijn. Prijstechnisch gunstig. Voordeel is dat je vooraf kosteloos mag testen zonder aankoopverplichting. Zo weet je precies wat je koopt en waar je uiteindelijk voor kiest! Geen seconde spijt van de aankoop.
  na aanleiding van de preventie dag in Maarheeze hadden wij ons opgegeven om een gratis inbraakpreventie scan te laten uitvoeren!! zojuist is Michiel Schumm bij ons geweest en heeft alles nagekeken.
  de verbeter punten worden dan ook binnenkort uitgevoerd.
  wij zijn dan ook heel blij met het gesprek geweest.
  dus ja wij bevelen Brabant Veilig aan!!!!
  Maart 2020: het contact is zoals steeds bijzonder prettig geweest. En nu had ik een vraag of, naar aanleiding van mijn persoonlijke omstandigheden, er een procedure aangepast kon worden. Michiel heeft het verhaal aangehoord en kwam met een prima oplossing. Maatwerk!!

  Mei 2019: vlak nadat ik huis gekocht heb is Michiel langs geweest, en daarna is alarminstallatie aangelegd. Daardoor voel ik me veilig. Maar minstens zo belangrijk is dat er bij vragen of problemen altijd iemand bereikbaar is om even mee te kijken en zo nodig langs te komen. Bijzonder blij en tevreden met Brabant Veilig!!
  Anneke Soute
  Anneke Soute
  1561651422
  vlak nadat ik huis gekocht heb is Michiel langs geweest, en daarna is alarminstallatie aangelegd. Daardoor voel ik me veilig. Maar minstens zo belangrijk is dat er bij vragen of problemen altijd iemand bereikbaar is om even mee te kijken en zo nodig langs te komen. Bijzonder blij en tevreden met Brabant Veilig!!
  Anneke Soute
  Anneke Soute
  1561651283
  Inmiddels hebben wij naar alle tevredenheid al drie jaar een beveiligingssysteem van Brabant Veilig inclusief All-In abonnement. De persoonlijke aandacht bij het advies en de proactieve houding in geval van storing of onderhoud bevalt ons zeer!
  Remco van Herk
  Remco van Herk
  1561651044
  Inmiddels hebben wij naar alle tevredenheid al drie jaar een beveiligingssysteem van Brabant Veilig inclusief All-In abonnement. De persoonlijke aandacht bij het advies en de proactieve houding in geval van storing of onderhoud bevalt ons zeer!
  Remco van Herk
  Remco van Herk
  1561650832
  Fijn bedrijf. Goede service en staan je altijd te woord. Of je nu alarm,camera’s of sloten wilt aanschaffen beveel ik zeker dit bedrijf aan. .Vooral chapoo voor Denis de installateur. Vakwerk
  Wilma Van Asten
  Wilma Van Asten
  1560880456
  Mijn gegevens had ik ingevuld via de website. 10 min later belde Michiel al op om een afspraak te maken. Dag later vakkundig advies gekregen, geen verkooppraatje.
  Ik heb het advies van Michiel opgevolgd. Binnen 1 week nieuwe sloten op de deur, deze zijn Zeker inbraak veilig. Vakkundig geplaatst door Dennis en een slimme oplossing voor de oude dieven klauwen!!
  Nogmaals. Dank jullie wel.
  José van Roij
  José van Roij
  1554896984
  Professioneel bedrijf dat zeer goed advies heeft gegeven over de beveiliging van ons huis!
  Remco Wefels
  Remco Wefels
  1552587492
  we zijn heel tevreden
  goede informatie en snelle service
  Ans van Bussel
  Ans van Bussel
  1552578287
  Ze hebben ons goed geadviseerd. De service was snel en netjes. Bij een mankement kwamen dit snel en gratis verhelpen. Heel prettig!
  Deskundig advies en installatie maar ook heel goede service. Onze nieuwe sloten schenen 2 keer een gebrek te vertonen maar monteur komt langs doet een snelle check en verhelpt het probleem. Gratis!
  Na een berichtje via website werd er binnen 24 uur contact opgenomen en een afspraak gemaakt. Goed advies van Michiel ontvangen welke wij hebben opgevolgd. Binnen 7 dagen zijn de adviezen ook uitgevoerd. Bedankt voor het professionele advies en service!!Brabant Veilig komt de afspraken ook echt na.. Top team.....
  skr skr
  skr skr
  1549822153
  Goed gesprek gehad, goed advies gekregen, geen commercieel verhaal maar helder en eerlijk.

  Een aanrader!
  Na een berichtje via website binnen 24 uur is er contact opgenomen en een afspraak gemaakt. Goed advies van Michiel ontvangen welke is opgevolgd. Binnen 7 dagen zijn de adviezen ook uitgevoerd. Bedankt voor service en advies... Top!!
  Stijn Kruijssen
  Stijn Kruijssen
  1547284155
  Betrouwbaar, hard werkend, vriendelijk en komt zijn beloftes na!
  Elsa Retana
  Elsa Retana
  1543668767
  Brabant Veilig js een bedrijf met zeer korte persoonlijke lijnen. Blij dat we hun het vertrouwen hebben gegeven het alarm bij ons te verzorgen. Alles aangelegd door een zeer vakbekwame prettige monteur. Alles naar 100 % tevredenheid.
  Brabant Veilig heeft bij ons in oktober 2018 tot volle tevredenheid een alarm aangelegd. Met name de bijzonder professionele begeleiding spreekt ons zeer aan. Montage van alarminstallatie is zeer deskundig uitgevoerd met een hoge mate van klantvriendelijkheid. Het vertrouwen, en weten waar ze het over hebben straalt er aan alle kanten van af.Brabant veilig is een zeer aan te raden bedrijf met korte persoonlijke lijnen in de communicatie.
  Ze zijn geweldig doen hun werk erg goed.ze komen regelmatig door de wijk.het is net familie.dus ze zijn supper goed.we gaan voor vijf sterren.grtj.jan en renate de groot.
  Jan De Groot
  Jan De Groot
  1540459510
  Medewerkers zijn persoonlijk, geven goed en eerlijk advies. Prettig in de omgang en komen afspraken na.
  Nicole van Crey
  Nicole van Crey
  1539951255
  Roman Pechaczek
  Roman Pechaczek
  1538416068
  Super vriendelijk personeel en een goede service! Ze leggen je goed uit hoe je je huis het beste kunt beveiligen! Bij ons was alles super snel geregeld zeker een aanrader.😊
  Kim Houben
  Kim Houben
  1538214846
  Zeer ervaren en deskundig! Het persoonlijk advies was erg fijn waarna wij een goede beslissing konden nemen, dankjewel Brabant Veilig!
  Patty van Elk
  Patty van Elk
  1534501888
  Professioneel advies, keurige en snelle installatie, prettige samenwerking en super service!
  Rob Mol
  Rob Mol
  1533626004
  Superadvies, marktconforme prijzen, meedenken, zeer betrokken en aardige mensen.
  Veiligheid voor alles!
  Yvonne Staal
  Yvonne Staal
  1521916420
  Prima producten, begrijpelijke prijzen, vlotte en nette montage, correcte en heel plezierige samenwerking en een veilig gevoel !!
  Huib Bruijstens
  Huib Bruijstens
  1519383533
  Een heel fijn professioneel Team, hebben alle kennis in huis, Geen half werk, overal is aan gedacht. En bovenal Zeer klantvriendelijk ze zijn echt betrokken met je. Hier kan menig ander bedrijf iets van leren!
  Brabant Veilig
  Brabant Veilig
  1506342459
  Geweldige service! Enthousiast team, zeker aan te raden.
  Jasper
  Jasper
  1506335630
  De voorbereiding en installatie door Brabant Veilig was goed waardoor alles zeer vlot voor elkaar was. Ook extra verzoeken worden goed opgepakt.
  Marc Roozen
  Marc Roozen
  1486671449
  Super goed en snel werd alles geregeld door zeer vakkundige mensen!!! Ik kan Brabant Veilig iedereen aanraden.
  js_loader

Onze partners

Dennis van Lieshout

Neem contact op met Dennis.

Hallo, ik ben Dennis. Installateur en adviseur binnen het team van Brabant Veilig. Heeft u een vraag of opmerking bel mij gerust! Mijn nummer is 040 – 78 20 241 of mail dennis@brabantveilig.nl.

Liever teruggebeld worden?  Ik geef toestemming mijn gegevens te verwerken zoals omschreven in de privacyverklaring.

  [recaptcha id:bv-recaptcha-bmt]

  WBB.Dennis