verhuizing veldsink campus
Brabant Veilig naar Veldsink Campus

Waarom is Brabant Veilig naar de Veldsink Campus verhuisd? Als jong en innovatief bedrijf wil je groeien, je bedrijf sterker maken door opbouw van een mooi klantenbestand met een daarbij horende optimale dienstverlening. De Veldsink Campus biedt ons de mogelijkheid intern door te verhuizen naar een grotere business unit op het moment dat dit nodig is. Zodat overhead kosten en dienstverlening past bij de behoefte die wij als organisatie nodig hebben.

Veldsink Campus

Een thuisbasis is daarbij ontzettend belangrijk, en deze heeft Brabant Veilig gevonden in de Veldsink Campus te Nuenen. We zijn trots dat we de kans hebben gekregen onze intrek te kunnen nemen in deze prachtige Campus. Daardoor kunnen we met een goed gevoel een mooie stap richting de toekomst maken. Mochten we op termijn verder uit ons jasje groeien, ook dan zijn er binnen de Veldsink Campus volop mogelijkheden om dat op dit zelfde adres te kunnen doen.

 

Bedrijventerrein De Pinckart

Het verhuizen van Brabant Veilig naar de Veldsink Campus, een prachtige plek gelegen op bedrijventerrein de Pinckart. Het biedt een zeer goede bereikbaarheid door de centrale ligging tussen Eindhoven en Helmond. Daarnaast bied het ook ruime parkeergelegenheden en beschikt het over uitstekende diensten en voorzieningen op vele fronten. Door het hartelijke ontvangst van de vaste gastvrouwen, voelen bezoekers zich direct op hun gemak wat voor een aangename kennismaking met ons bedrijf zal zorgen.

Entree Veldsink Campus
Binnenzijde Veldsink Campus
Kantine Veldsink Campus

Ons kantoor op de Veldsink Campus

De Veldsink Campus kenmerkt zich door een open en gastvrije werkomgeving waar je klanten met een gastvrij gevoel kan ontvangen. Een locatie die uitermate is geschikt voor jonge, dynamische bedrijven met potentie om een passende groei door te maken. Naast de beschikking over een professionele werkruimte met alle moderne voorzieningen voor de ideale bedrijfsvoering, is het contact met de mede ondernemers in deze Campus een welkome toevoeging daar je elkaars bedrijf kunt versterken. We hebben een prachtige unit gerealiseerd met de beschikking over een werkplaats waar we onze producten kunnen produceren, een magazijn voor veilige en geordende opslag en een ongedwongen netwerk c.q. ontvangstruimte met een representatieve productopstelling wand.

 

Trots op onze nieuwe locatie

Brabant Veilig is trots dat we deel uit mogen maken van de Veldsink Campus. We hopen hier in de toekomst vele klanten te mogen ontvangen. En wij zijn er van overtuigd dat we met deze locatie een mooie toekomst tegemoet gaan. Wanneer de situatie het toe laat, gaan wij een kennismakingsdag organiseren om ons nieuwe thuis aan u te presenteren.

Belettering Veldsink Campus

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

Post comment