beveiliging eindhoven

Beveiliging van uw huis of bedrijf in Eindhoven? Het wordt sterk aangeraden. Eindhoven is de laatste jaren uitgegroeid tot een zeer succesvolle stad. In de Lichtstad en het achterland gaat het economisch uitstekend. Helaas heeft de medaille ook een keerzijde.

Eindhoven is met name door de focus op technologie (leading in technology) geworden tot een bolwerk met veel gespecialiseerde bedrijven die onder meer gevestigd zijn op Brainport en Strijp-S. Succes trekt ook criminelen aan. Zij volgen tenslotte het geld. De laatste tijd groeit het aantal criminele activiteiten in en rond de stad enorm.

Inventieve methodes om in te breken

Daarom is het van essentieel belang om uw woning of bedrijf goed te beveiligen. Het is tenslotte de plaats waar u veel tijd doorbrengt, veel kostbare en persoonlijke eigendommen bewaart en waar u zich veilig wilt voelen.

Inbrekers worden steeds inventiever. Het aantal manieren waarop men criminele activiteiten pleegt neemt zienderogen toe. Denkt u hierbij aan nieuwe technieken, maar ook ouderwetse methodes (soms met brute kracht) of via slimme babbeltrucs worden nog steeds gebruikt.

Veiligheid in de wijk

Brabant Veilig is sterk verankerd in het Eindhovense. Vele klanten gingen u voor op het gebied van hang- en sluitwerk, alarminstallaties en camerasystemen, maar ook de oprichting van wijkpreventie zoals de BuurtWhatsApp. Ook woningcoöperaties maken gebruikt van de inzet van Brabant Veilig waar het gaat om de dagelijkse controle van hun risicopanden in kader van diefstal en krakersbewegingen.

Veiligheid gaat dus verder dan alleen goede sloten op de deuren. Een Woon Veilig Scan is een zeer goede eerste stap om in beeld te brengen waar de zwakke plekken in de beveiliging van uw huis/bedrijf te vinden zijn. Door de fysieke beveiliging te combineren met organisatorische maatregelen in de buurt, zoals BuurtWhatsapp, wijkpreventie, voorlichtingsavonden en andere samenwerkingsvormen en initiatieven werkt op structurele en constructieve manier aan een veilige leefomgeving.

Beveiliging Eindhoven goed geregeld

Brabant Veilig is de ervaren beveiligingsorganisatie die helpt om huizen en zelfs wijken veilig te maken, in nauw overleg met politie en gemeente.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor beveiliging in Eindhoven? Neem dan contact met ons op. Onze adviseurs kijken graag samen met u naar de eigenschappen van uw wijk, woning of bedrijfspand en realiseren samen met u een veilige omgeving.