pand beveiligen ter voorkoming krakers

Ter voorkoming van krakers beveiligen wij diverse panden in Eindhoven. Gisteravond kreeg de controleur antikraak van Brabant Veilig een melding, poging tot inbraak, van de politie binnen. De politie was gealarmeerd door een bezorgde buurtbewoner. Het pand wordt door Brabant Veilig beveiligd ter voorkoming van kraak en dagelijks gecontroleerd.

 

Poging tot inbraak

De desbetreffende man heeft geprobeerd de cilinder te manipuleren door deze in te boren. De alerte buurtbewoner heeft de politie gewaarschuwd en daardoor is het deze man niet gelukt het pand te betreden en deze als kraker te betrekken. Hiermee hebben we kraken voorkomen. Dit scheelt de woningcoörporatie weer een hoop extra werk en zorgen. Want als een kraker dit pand betrekt, zorgt Brabant Veilig ervoor dat deze uit het pand wordt gezet.

 

Wat kun je doen ter voorkoming van kraak?

De man kon dit slot makkelijk inboren, omdat deze cilinders niet voorzien waren van een inboorbeveiliging. De cilinders van Brabant Veilig zijn opgebouwd met kleine hardstalen voorwerpen waardoor het inboren geëlimineerd wordt.

Dit incident wordt vastgelegd in de digitale rapportage zodat, naast de dagelijkse controle, wij bij incidenten direct handelend ter voorkoming van kraken kunnen optreden. Bij krakers kunnen wij gelijk overgaan tot uithuiszetting.

 

Contact Brabant Veilig

Heeft u leegstaande gebouwen of woning waarbij de kans op kraken aanwezig is? Of bent u nieuwsgierig naar de ervaringen ter voorkoming van krakers van onze opdrachtgevers? We brengen u dan graag in contact. Bel naar 040-780 0240 voor meer informatie en referenties. Of vul ons contactformulier in en wij bellen u zo snel mogelijk terug.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Plaats reactie